Loading...

Cine suntem?

WaveIT

Suntem o companie care ofera servicii si solutii IT, formata dintr-o echipă tânără, dinamică, dar experimentata cu peste 26.000 de ore petrecute dezvoltand proiecte de diferite complexitati. Am reusit sa implementam cu success toate proiectele pe care ne-am angajat sa le dezvoltam pentru clienți din diferite domenii de activitate. Planificam, Implementam si Dezvoltam aplicații web, CRM-uri, site-uri de prezentare, magazine online aplicatii mobile Android si IOS, avand in vedere designul atrăgător si prietenos, fiind în același timp focalizate pe experiența placută a utilizatorului.

 

Despre noi

Am lucrat cu companii din România, aducand un plus pe piața locală, dar suntem gata să lucrăm cu clienți din alte țări. Intelegem nevoile companiilor si venim cu solutii pentru rezolvarea acestora, de la companii startup până la companii mari, din orice domeniu. Ne mândrim cu cailitațile de a păstra clienții mulțumiți an după an.

 

Simplificam munca dumneavaostra de zi cu zi cu solutii software inteligente. Folosind modul nostru de lucru, beneficiati de o experienta exclusiva. Ne asiguram ca business-ul dumneavaostra va avea succes si va avansa in mediul online.

Profitam de fiecare ocazie. Nu te ingrijora de faptul ca s-ar putea sa pierzi o ocazie majora de a-ti creste businessul, cu noi de partea ta, esti sigur ca oportunitatiile vor deveni avantaje.

Valorile Noastre

 

TRANSPARENTA

Expunem în mod clar și ușor de înțeles toate etapele realizării fiecărui proiect. Vă ținem la curent cu toate noutățiile despre proiectul dumneavoastră, fără costuri ascunse sau clauze nespecificate.

PASIUNE

Punem energie proaspătă în fiecare proiect, astfel reușim să abordăm fiecare detaliu cu multă minuțiozitate și atenție. Suntem mereu focusați la cea ce contează și dornici ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit.

COLABORARE EXCEPTIONALA

Suntem deschiși la orice feedback din partea dumneavostră, mereu dispuși la o colaborare prosperă pe termen lung. Nu trebuie să aveți cunoștiințe web, suntem aici să explicăm tot ce facem pas cu pas.

CREȘTERE CONTINUA

Echipa noastră continuă să aprofundeze cunoștiințele deja dobândite. Lucrăm întodeauna cu cele mai moderne limbaje de programare, fiind la curent cu cele mai noi informații din lumea IT-ului.
 
 

Servicii

Dezvoltare Web CMS

Site-uri de prezentare | Magazine Ecommerce | CMS

Doriti sa va aduceti afacerea în mediul online și să o prezentati întregii lumi? Va ajutăm prin crearea unui site de prezentare după cerintele dumneavoastra, cu design personalizat pentru a va mări numărul de clienți.
Aveti deja un magazin fizic dar doriti sa va mariti numărul de vânzări? Împreună creăm un site de tip magazin online unde clienții pot vedea produsele dumneavoastra și în același timp le pot comanda doar din câteva click-uri.

Dezvoltare Platforme Web

CRM | Aplicatii Web | Platforme personalizate

Aveti nevoie de o solutie personalizata pentru afacerea dumneavoastra? Va punem la dispozitie platforme web dezvoltate custom. De asemenea realizam si sisteme CRM (Customer Relationship Management), dar si CMS (Content Management System) dezvoltate exclusiv dupa specificatiile de care aveti nevoie. Suntem specializati si in realizarea integrarilor cu diferite servicii web, integrari API, dar si de realizarea propriilor API-uri.

Dezvoltare Aplicatii Mobile

Aplicatii Android | Aplicatii IOS

Indiferent dacă va doriti o aplicație Android sau o aplicatie IOS pentru startup-ul dumneavoastra, sau o companie mai mare, noi ne ocupăm de tot, de la idee, design, dezvoltare, până lapublicarea, optimizarea, update-ul și promovarea acesteia. Oferim solutii avansate si personaliate pentru aplicatii mobile, dar si integrariile acestora cu diferite servicii, precum integrarile API. Aplicatiile sunt realizate folosind cod nativ.

 

Sunteti interesat sa incepem o colaborare?

Garantam o exeperienta premium, bazata pe incredere si treaba bine facuta!
 

Cunoasteti echipa noastra

Alex

Android & Ios Mobile App Developer

Elis

UI / UX Designer | Social Media

Mike

Web Developer

 

Limbaje de programare si framework-uri folosite

Laravel 5.x
PHP 7.x
Java Script
jQuery
Flutter
Java
MySQL
FireBase
WordPress
Presta Shop
Realm
Android Studio
HTML 5
CSS 3
Bootstrap
Sass