Loading...

Termeni si Conditii

 

Acceptarea termenilor si a conditiilor site-ului www.waveit.ro

Folosind site-ul WaveIT.ro ("Serviciu" sau "Site" sau "WaveIT" sau "WaveIT.ro" sau "www.WaveIT.ro"), serviciile oferite de IT CORNER HUB PLUS SRL, sunteţi de acord să respectaţi termenii şi condiţiile, incluzând orice schimbări ulterioare. Daca nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni și cu politicile noastre: Politica de Confidențialitate, Politica de utilizare Cookie-uri, vă rugăm să nu folosiţi serviciile noastre.

Comunicare si confidenţialitate

Sunteţi de acord ca WaveIT să vă trimită comunicate în legătură cu Serviciile noastre, prin email.

Limitarea răspunderii

În niciun caz WaveIT nu va fi răspunzător pentru orice daună directă sau indirectă (inclusiv dar nu limitat la imposibilitatea de utilizare, pierderea de profit sau pierderea de date) legate sau nu de contract, capitaluri proprii sau altfel ce reies din folosirea sau imposibilitatea de a folosi acest site sau a materialelor din acest site sau rezultate din folosirea neautorizata a serviciilor sau de modificare a datelor.

Încetarea Serviciilor

Ne rezervăm dreptul de a încheia contractul în orice moment.

Condiţii

Putem să modificăm sau să terminăm serviciile oricând, pentru orice motiv, fără înştiinţare. Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii şi Condiţiile oricând fără înştiinţare. Va rugăm să revizuiţi regulat Termenii şi Condiţiile. Putem de asemenea să anulăm conturi şi conţinut ce conţine informaţii cu conţinut ilegal, ofensiv, ameninţător, obscen sau orice material ilegal. Vom şterge conţinutul care încalcă orice drept relatat în Termenii şi Condiţii. Preturile afisate pe acest site nu reprezinta obligatii contractuale.

Proprietate intelectuală

WaveIT nu solicita niciun drept privind materialele pe care le trimiteti. Sunteţi de acord că WaveIT deţine toate drepturile privind serviciul, incluzând fără a fi limitat la drepturile de proprietate intelectuală, şi că aceste drepturi sunt protejate de legile în vigoare din România si Uniunea Europeană. Sunteţi de acord că nu veţi copia, reproduce, modifica sau crea lucrari derivate din acest Serviciu (WaveIT).

Politica de confidențialitate

Pentru mai multe detalii privind confidențialitate datelor, vă rugăm să consultați pagina: Politica de confidențialitate.

Date despre companie

WaveIT este un serviciu detinut de IT CORNER HUB PLUS SRL

Adresa Postala: Bd. Republicii, 148, Pitesti, Arges, 110177, Romania Adresa companie: Str. Nicolae Filimon, No. 14, Pitesti, Arges, 110152, Romania Email: office@waveit.ro Telefon: +40 748 22 19 22 CUI: 36309369